A ieșit LUNGU PRIMAR fiindcă a FĂCUT și FACE în continuare

909
banner mobila la comanda suceava

Am văzut niște discuţii pe lângă subiect despre alegeri în mediul online și, ca sucevean, nu am putut să nu deschid acest subiect. Ţin să precizez din start că eu sunt simpatizant și în general votant USR-PLUS, dar la Suceava nu mi-au inspirat încredere, nu am văzut proiecte, doar comentarii răutăcioase („demonizarea adversarului”) pentru mărunţișuri (un copac găunos tăiat, niște pavele sărite în centru, etc). Poate ar trebui să analizeze un pic mai mult părerea lui Dacian Cioloș despre aceste alegeri.

Dacian Ciolos parere

Eu personal am votat astfel:

 • PNL la Consiliul Judeţean Suceava,
 • GHEORGHE FLUTUR [PNL] președinte Consiliul Judeţean Suceava (poate într-un alt articol am să detaliez și motivele acestui vot – sunt multe realizări și aici),
 • ION LUNGU [PNL] primar municipiul Suceava,
 • ANDREI BACOȘ [candidat independent] la Consiliul Local Suceava (am considerat că un independent va apăra mai bine interesele orașului decât reprezentanţii partidelor, care urmează directivele de la partid de multe ori în defavoarea cetăţenilor).

ION LUNGU A IEȘIT PRIMAR DIN NOU PENTRU CĂ A FĂCUT LUCRURI BUNE ȘI CETĂŢENII AU ÎNCREDERE ÎN EL CĂ LE VA FACE ÎN CONTINUARE.

Suceava in viitor

Prezenţa mică la VOT (aprox 30%) se datorează faptului că se simţea în oraș că tot el iese și sucevenii NU AU CONSIDERAT NECESAR și votul lor pentru a valida asta.

DACĂ VROIAU SCHIMBARE, ATUNCI CREDE-MĂ CĂ IEȘEAU LA VOT! NU AU VRUT SCHIMBARE.

PS: Dacă totuși mergeau la VOT atunci sunt sigur că avea LUNGU un procent chiar mai mare în preferinţe.

Pentru cei care comentează întruna fără subiect și predicat, MEREU NEMULŢUMIŢII DE SERVICIU, poate ar fi bine să vă documentaţi înainte să deschideţi gura, să fiţi la curent cu proiectele realizate, cele aflate în desfășurare și cele ce urmează a fi demarate. Dar vă e frică să nu rămâneţi fără comentarii, de aceea preferaţi IGNORANŢA.

Acestea sunt o parte din realizările primarului LUNGU:

CELE MAI MARI REALIZĂRI PENTRU ÎNTREGUL ORAȘ SUNT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE AUTOBUZELE ELECTRICE ȘI SISTEMUL ÎNGROPAT DE COLECTARE DIFERENŢIATĂ A DEȘEURILOR (detalii aici).

Doresc să mai precizez ca fiind foarte importante și:

 • Podul Unirii peste râul Suceava și varianta colotioare pentru ieșire spre Botoșani,
 • Locurile de joacă pentru copii modernizate în multe zone din oraș,
 • Gestionarea eficientă a problemei câinilor vagabonzi (care în urmă cu 4-5 ani stăpâneau orașul),
 • Sistemul de parcare cu plată și modernizarea parcărilor de reședinţă,
 • Parcările subterane din centrul orașului,
 • Modernizarea străzii Cernăuţi care foarte mulţi ani a stat în paragină, Bulevardul George Enescu a fost lărgit la 2 benzi pe sens pe toată distanţa,
 • Modernizare Pieţa Mică cu parcare subterană, Modernizare Bazar și Piaţa Burdujeni,
 • Parcuri de agrement Tătărași, Șipote și Lunca Sucevei (de care vă veţi bucura cu toţii după inaugurare, inclusiv cârcotașii care sunt atât de idioţi încât ei cred că sunt singurii care au văzut că e realizat în zonă inundabilă și autorităţile nu 🙂).

autobuze electrice suceava

SUCEAVA ESTE UN ȘANTIER ȘI ASTA VĂD SUCEVENII CARE AU OCHI SĂ VADĂ! DE ASTA A IEȘIT LUNGU PRIMAR!