Winederful – Magazinul vinurilor alese și al băuturilor rafinate din Suceava

834
winederful suceava
banner mobila la comanda suceava

Dacă ești în căutarea unor vinuri bune, rafinate și de colecție, magazinul Winederful din Suceava este soluția perfectă pentru nevoile tale.

Magazinul a fost inaugurat în primăvara acestui an de către doi mari iubitori de vinuri bucurându-se până în prezent de un mare succes în rândul sucevenilor care doresc să bea băuturi fine și nobile.

Winederful comercializează o gamă variată de vinuri albe, rose sau roșii provenite din renumite crame românești și internaționale, o gamă largă de băuturi spirtoase precum vodkă, cognac, whisky, gin, rom, tequila, bere artizanală “Capra Noastră” din Iași, accesorii, trabucuri, ciocolată caldă, dulciuri italiene pe bază de ciocolată cu diferite arome, praline în diferite forme și multe altele.

Winederful este un susținător al producătorilor mici cum ar fi cei de produse bio, eco, de obiecte hand made artizanale dar și a unor crame mici cu produse aparte și cu potențial foarte mare cum ar fi Jelna Bistrița sau a unor producători de produse autohtone de palincă și țuică cum ar fi Zetea sau Bădăcin.

Colecția rafinată de vinuri include vinuri românești precum Gramma – Iași,  Jelna –Bistrița, Lechburg – Transilvania, Rasova – Dobrogea, Petro Vaselo – Timiș, Anima Aurelia Vișinescu – Dealu Mare Săhăteni, Gîrboiu – Vrancea, Liliac – Transilvania, Recaș – Timiș, Știrbey – Oltenia, etc. dar și vinuri de o mare notorietate internațională precum Gitana, Chateau Cristi din Republica Moldova, Tenuta Ulisse – Italia, Vinuri din Napa Valley – USA, Chablis – Franța, Ksara – Liban, Atalaya- Spania, Faustino- Vinuri de Rioja- Spania, Malagousia- Grecia, etc.

Momente aparte au loc la Winederful cu ocazia degustărilor tematice de vin, de rom, de spirtoase, degustări care se fac în anumite seri, într-un cerc restrâns de 20-25 de persoane, cunoscătoare de băuturi. Chiar și mâine seară, va avea loc o degustare de vinuri de import, provenite de la crame din Franța, Grecia și Italia.

Pentru a alege cele mai inspirate băuturi de pe rafturile magazinului Winederful situat pe strada Ștefan cel Mare, nr 52, lângă magazinul Profi Bucovina, consultantele magazinului îți stau la dispoziție zilnic cu cele mai bune sfaturi în materie de băuturi rafinate și de colecție care pot fi alegerea perfectă atât pentru tine cât și pentru cei dragi.

agentie SEO & promovare eficienta online