Top 7 jocuri interactive pentru copii

574
Top 7 jocuri interactive pentru copii
banner mobila la comanda suceava

Copiii învață prin joacă, iar acesta este cel mai minunat lucru. Fără să fie un proces forțat sau plictisitor, joaca le oferă celor mici posibilitatea de a descoperi lumea din jur și de a-și dezvolta abilitățile pe care le vor folosi toată viața. Alege jucăriile Goki pentru copii, dacă vrei să obții un mediu antrenant și distractiv, dar nu superficial. Ține cont de recomandările următoare și vei vedea cum la tine în casă crește un copil fericit. 

Companiile producătoare de jucării au la dispoziție în întreagă echipă de specialiști care crează produse specifice fiecărei vârste. Având în spate ani de zile de experiență dar și sutele de mii de recenzii de la părinți, jucăriile interactive le oferă celor mici exact provocările de care au nevoie pentru a depăși cu succes fiecare etapă de dezvoltare. Deși poate fi tentant să alegi jucării universale, există riscul ca cel mic să nu o accepte. Jucăriile variază ca mărime, materiale și preț. 

Gândește-te bine înainte să alegi o anumită jucărie, mai ales dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție este limitat. La fel se pune problema și când vine vorba despre bugetul necesar pentru ucmpărarea unor jucării. De ce să alegi produse exorbitant de scumpe, care pot fi refuzate de copii, când poți alege jucării interactive pe care le va iubi cu adevărat? Probabil ai remarcat deja că printre cele mai iubite jucării se numără cele care nu sunt extraordinar de costisitoare. 

Jucăriile interactive țin copiii mai mult timp ocupați, atrăgându-le atenția și hrănindu-le curiozitatea. Copiii sunt inteligenți de la naștere, ei vor să cunoască lucruri și să descopere cât mai mult din ceea ce îi înconjoară. În plus, impactul jucăriilor interactive durează toată viața, deoarece îl introduc pe cel mic în lumea fascinantă a matematicii, științei sau a lecturii. Astfel, vei crește un copil care este dornic de învățare, o atitudine care susține inteligența. O jucărie interactivă îl poate inspira pe cel mic să își găsească o pasiune care îi va dezvălui un univers plin de cunoaștere. 

Am pregătit câteva sugestii de jucării interactive care sunt în același timp și distractive și educaționale. Sunt potrivite pentru copii de diferite vârste, de la bebeluși la preșcolari. Descrierea fiecărei jucării te va ajuta să înțelegi care sunt abilitățile ce vor fi puse la încercare în timpul jocului, precum și informațiile pe care cel mic le va descoperi când se va juca cu ea. 

Nu uita că fiecare copil este diferit, așa că, atunci când alegi ceva pentru copilul tău să ai în vedere pasiunile și lucrurile care știi că îl atrag. 

  1. Joc tap tap art Goki, cu multiple forme geometrice și figurine ilustrate frumos, pe care copiii le pot bate cu ciocănelul de lemn în diverse combinații de peisaje și scene. 
  2. Joc de bowling cu Șoricei de la Goki ce ajuta la dezvoltarea concentrării și coordonării copilului într-un mod jucaus și colorat.
  3. Joc de stivuire din lemn Turn Colorat – 12 cm –  de la firma germană Goki, ce ajuta la dezvoltarea abilităților motorii și coordonării mână-ochi ale copilului.
  4. Puzzle de memorie pentru copii, din lemn, realizat de firma Goki. Include 16 forme diferite pe care cei mici trebuie sa le potrivească.
  5. Joc din lemn natur Tumbling Tower, marca Goki, cu 51 de piese din lemn. Acest joc dezvolta îndemânarea și imaginația copiilor.
  6. Joc de strategie “Solitaire” de la Goki care are ca scop ‘capturarea’ a cât mai multor bile până la sfârșit. Bilele se adună atunci când se sare peste ele. 
  7. Joc de îndemânare “Stivuire pe Luna” de la Goki ce ajută la dezvoltarea dexterității, atenției, îndemânării și perspicacității copilului prin joacă.
agentie SEO & promovare eficienta online