Magazinul de saltele cel mai apropiat de ideile tale

737
Magazinul de saltele cel mai apropiat de ideile tale
banner mobila la comanda suceava

Mobilarea dormitorului pendulează între elementele principale ale camerei, precum patul şi salteaua, în completarea cărora mai sunt şi alte elemente secundare, precum noptierele sau dulapul şifonier.

Atunci când ne gândim să alegem o saltea medicinală terapeutică pentru a trata eventualele probleme cu spatele avem impresia că poate trebuie să facem rabat de la confortul personal, în interesul sănătăţii corporale, însă acest lucru nu este adevărat. Tehnologia saltelelor ortopedice a evoluat foarte mult şi sunt astăzi disponibile variate modele care asigură confort maximă în timp ce ne ajută să ne tratăm problemele.

Cu o largă varietate de modele şi tipuri de saltele disponibile în ziua de astăzi, este din ce în ce mai greu să ştii pe ce vrei să dormi. Informaţiile sunt foarte multe şi de cele mai multe ori chiar contradictorii, toate sistemele părând a fi cele mai bune, deşi acest lucru este evident imposibil.

Saltelele ortopedice sunt disponibile în dimeniuni uzuale, standard, dar pot fi realizate şi pe comandă în funcţie de dimensiunile personalizate ale beneficiarului. Ştim foarte bine cămulţi dintre noi preferăm să ne realizăm mobila de dormitor la comandă pentru a se încadra perfect în spaţiul camerei, de aceea este important să putem găsi şi salteaua cu o dimensiune personalizată, pentru a se potrivi perfect în cadrul patului.

Somnul este un moment foarte important pentru orice om, dacă ne odihnim cum trebuie în fiecare noapte vom aborda viaţa cu o energie şi o stare generală de bine, care se va reflecta în sănătatea noastră, în timp ce anumite tulburări de somn ne vor îngreuna foarte mult viaţa de zi cu zi.

Viaţa modernă, în special în centrele urbane este una foarte agitată şi de cele mai multe ori afectează calitatea somnului. Stresul, gălăgia, luminile sunt factori de risc care îşi lasă amprenta asupra odihnei noastre, însă şi calitatea suportului din timpul somnului are un rol important.

Durerile de spate sunt o consecinţă a mai multor factori, printre aceştia regăsindu-se un stil de viaţă sedentar, cu activitate fizică redusă, munca la birou sau la calculator şi statul pe scaune pentru perioade îndelungate ne afectează postura şi coloana vertebrală. O saltea ortopedică adecvată ne poate ajuta ca în timpul somnului să tratăm durerile de spate, iar dimineaţa să ne trezim fără urmă de durere.

Din fericire, în ziua de astăzi avem soluţii pentru aproape orice problemă, dar este bine de discutat cu un specialist care soluţie ni se potriveşte perfect, de la individ la individ.

saltele DENIM POCKET
DENIM POCKET

DENIM POCKET

Această saltea este simbolul unui echilibru perfect între confortul absolut și aspectul fermecător. Indiferent unde locuiești, continuă să-ți trăiești viața așa cum ai făcut-o întotdeauna, plin de sentimentalism pentru amintirile de neșters pe care le-ai adunat pe parcursul vieții, la fel ca indigoul viu… Continuă să faci pași îndrăzneți în vremurile moderne, precum un tânăr tradițional, care este revitalizat cu fiecare zi care trece, lăsându-te provocat în același timp de culorile sale atrăgătoare.

Topperul atașat saltelei reprezintă stratul de confort superior și este format din material textil matlasat cu vatelină și bumbac natural, dublat cu spumă elastică Soft Touch și un strat generos de spumă Latex. Latexul are caracteristicile predominante ale unui material natural, este antistatic și antibacterian, are efect de combatere a acarienilor, conferind o protecție mai bună în timpul somnului. În structura saltelei am înglobat și un strat natural din fibre de nucă de cocos, laminat cu o peliculă de latex, ceea ce oferă o fermitate mai mare dar și o ventilație permanentă a saltelei, evitând astfel formarea alergenilor.

Saltelele DENIM POCKET sunt realizate cu tehnologia Pocket-Spring (arcuri împachetate individual) ce contribuie substanțial la menţinerea sănătăţii corpului dumneavoastră.

Dimensiuni [cm]: 190×80, 190×90, 190×100, 190×120, 190×130, 190×140, 190×160, 190×180, 200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×130, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200

Husă: matlasată integral, dublată cu nețesut, materialul textil folosit are certificare ecologică și sanitară OEKO-TEX 100

Toppere: Material textile DENIM matlasat cu vatelină si bumbac, dublat cu Spumă Soft Touch + TNT 40 gr/mp+Latex natural (20%) cu grosime de 4.5 cm+material textile matlasat cu vatelina

Straturi: Material textile matlasat cu vatelina + Placă din fibre de cocos + placă din spumă High Resilience + miez pocket + placă din spumă
poliuretanică + material textile matlasat

Miez elastic: realizat din arcuri din sârmă de oțel “high carbon” împachetate individual în material nețesut

Înălțime: 36 cm (+/-1cm)

Ramă: spumă poliuretanică High Resilience

Fermitate: medie

Garanție: 5 ani

Greutate: 17 kg/mp

Greutate maximă recomandată: 110 kg/persoană

saltele LUXURY THERMO COOLER
LUXURY THERMO COOLER

LUXURY THERMO COOLER

Salteaua LUXURY THERMO COOLER este menită să satisfacă cerințele clienților în toate anotimpurile, în special în sezonul foarte cald, dar și în sezonul rece. Diferențierea față de saltelele clasice se face prin utilizarea unor materiale textile de acoperire de ultimă generație, respectiv COOLER – pentru fața de vară, care oferă o senzație plăcută de răcoare și WARMER – pentru fața de iarnă, care absoarbe umiditatea și generează o cantitate de căldură suplimentară. Studiile și cercetările realizate de producător arată că temperatura materialului textil COOLER poate fi cu 1,3 grade mai mică față de materialele standard, ceea ce asigură un somn relaxant într-un mediu cu temperatură ambientală ridicată. Atât COOLER cât și WARMER sporesc calitatea somnului și garantează odihnă la un nivel ridicat de confort.

Topperele atașate saltelei reprezintă straturile de confort superior și sunt alcătuite din următoarele materiale: fața de vară – textil COOLER matlasat cu vatelină și bumbac natural; fața de iarnă: textil WARMER matlasat cu vatelină și lână. Ambele fețe au în componență spumă elastică Soft Touch și un strat de spumă Latex. Latexul are caracteristicile predominante ale unui material natural, este antistatic și antibacterian, are efect de combatere a acarienilor și conferă o protecție mai bună în timpul somnului.

Saltelele LUXURY THERMO COOLER sunt realizate cu tehnologia Pocket-Spring (arcuri împachetate individual) avantaj care contribuie substanțial la menţinerea sănătăţii corpului dumneavoastră.

Dimensiuni [cm]: 190×80, 190×90, 190×100, 190×120, 190×130, 190×140, 190×160, 190×180, 200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×130, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200

Husă: matlasată integral, dublată cu nețesut, materialele textile utilizate au certificare ecologică și sanitară OEKO-TEX 100

Toppere: Materiale textile Cooler & Warmer matlasate cu vatelină + bumbac + lână și dublate cu spumă Soft Touch + TNT 40 gr/mp + Latex Natural (20%) cu grosime de 2.5 cm + material textil soft matlasat

Straturi: Material textil soft matlasat + placa spumă High Resilience + miez pocket + placă spuma High Resilience + material textil soft matlasat

Miez elastic: arcuri fabricate din sârmă de oțel “high carbon” împachetate individual în material nețesut

Înălțime: 39 cm (+/-1cm)

Ramă: spumă poliuretanică High Resilience

Fermitate: medie

Garanție: 5 ani

Greutate: 19 kg/mp

Greutate maximă recomandată: 110 kg/persoană

Magazinul de saltele cel mai apropiat de ideile tale

Saltelele DDA pot fi realizate și la comandă, conform dimensiunilor personalizate solicitate de client.

În magazinul de saltele D&D din Suceava găsiţi o largă diversitate de modele ortopedice, cu spumă, burete poliuretan sau arcuri intrconectate tip Bonell sau cu arcuri împachetate individual. Tot aici beneficiaţi de consultanţă personalizată pentru fiecare persoană, aspect foarte important atunci când vine vorba despre a lua o decizie bazată pe antecedente medicale. Salteaua poate fi utilizată ca dispozitiv medical pentru tratarea anumitor probleme ale spatelui sau somnului, de aceea este bine să ne sfătuim cu experţii atunci când dorim să facem alegerea corectă care să ne reducă problemele şi nu să le accentueze.

Mai multe detalii pe https://www.ddaccesorii.ro/

agentie SEO & promovare eficienta online