Accesorii și bijuterii pentru bărbați pe TRENDHIM.RO

525
Accesorii și bijuterii pentru bărbați pe TRENDHIM.RO
banner mobila la comanda suceava

Contrar opiniei generale, moda nu e doar domeniul femeilor și înseamnă mai mult decât trenduri care vin și pleacă. Moda e pentru toți și, mai presus de asta, ea e despre poveștile pe care noi alegem să le povestim lumii prin hainele și accesoriile pe care alegem să le purtăm.

Robert Spangle, Mauro del Signore, Phil Cohen,  Matthew Zorpas și Pelayo Diaz sunt doar câțiva dintre influencerii care au înțeles că moda trece dincolo de frivolități. În plus, e de ajuns să ne uităm la creațiile unor designeri precum Tom Ford sau Neil Barett pentru a înțelege că piesele vestimentare deosebite nu sunt rezervate femeilor. Sigur, piesele create de acești designeri și cele purtate de influenceri costă, au niște prețuri pe măsură, dar, domnilor, trăim într-o eră în care trebuie doar să știi să faci căutări inteligente pe net și găsești orice-ți dorești!

Pentru a vă ușura, totuși, expediția prin jungla de informații, articolul de astăzi este dedicat unui magazin online de „accesorii și bijuterii pentru bărbați” pe care cu siguranță îl veți aprecia: TRENDHIM.

DESPRE TRENDHIM

TRENDHIM a fost lansat în 2007. La început a fost o afacere mică ce avea sediul în Horsens-Danemarca, dar cu timpul s-a extins și în alte țări precum: Austria, Australia, Belgia, Bulgaria, Canada, Elveția, Cehia, Germania, Spania, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Singapore, Slovacia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Africa de Sud. Pe site se găsesc toate accesoriile de care un bărbat are nevoie pentru a ieși în evidență (ceasuri, genți și portofele de piele, ochelari de soare, genți pentru sală sau laptop, curele, cravate și multe altele), dar și produse pentru îngrijirea bărbii, seturi de bărbierit și genți pentru cosmetice.

TRENDHIM: VIZIUNE ȘI VALORI

Cei din spatele brandului înțeleg faptul că accesoriile sunt mai mult decât niște obiecte care sunt menite a fi purtate doar la anumite ocazii sau dedicate doar unei singure categorii de bărbați.

Indiferent de gen, accesoriile ne ajută să ne exprimăm și să fim noi înșine. Nu e vorba despre cât de multe brățări poți purta, ce formă au ochelarii sau cât de scump e ceasul. Niciodată nu a fost! Așa cum se menționa la începutul articolului, moda e despre poveștile pe care le spunem prin intermediul alegerilor noastre vestimentare. Și ce alegeri ne ajută să ne diferențiem mai mult de ceilalți dacă nu accesoriile?

Din acest motiv, TRENDHIM pune la dispoziție clienților săi o gamă variată de accesorii masculine moderne, calitative și la prețuri accesibile pentru a ajuta toți bărbații să își exprime personalitatea.Rădăcinile scandinave ale companiei sunt reflectate și în calitatea produselor. Însă design-ul acestora este unul global, acestea putând fi purtate de bărbații din toată lumea!

Momentan, portofoliul TRENDHIM cuprinde 13 branduri:

 • Bohemian Revolt;
 • Arkai;
 • Fawler;
 • Lazy Bear;
 • LucLeon;
 • Moody Mason;
 • Neshraw;
 • Northen Jewlery;
 • River Grooming;
 • Salt & Hide;
 • Sidegren Denmark;
 • Seizmont;
 • TND Basics;

Toate acestea lansează mai multe colecții pe an, pe site găsindu-se peste 5000 de produse!

Echipa brandului danez pune mare preț pe interacțiunile sincere dintre oameni și în respectarea principiilor. Scopul principal al TRENDHIM este de a fi mai mult decât un magazin online: acesta țintește să fie o sursă de inspirație pentru bărbații din toată lumea.

IMPORTANȚA ACCESORIILOR PENTRU TOȚI

În primul rând, dacă nu v-ați prins deja: accesoriile nu sunt doar pentru femei!

 1. Accesoriile definesc ocazia! Asta înseamnă că ele ne permit să definim ținutele pe care le alegem pentru orice moment / eveniment la care participăm (fie el o ieșire în oraș sau o petrecere cu ștaif).
 2. Așa cum se deduce de mai sus, accesoriile ne permit să ne definim personalitatea, să ieșim din mulțime!
 3. Ele ne oferă posibilitatea de a crea mai multe look-uri, chiar și cu o garderobă limitată. De multe ori poate părea că avem multe ținute, dar nu-i chiar așa! Totul stă în accesorii: un ceas sau o eșarfă pot schimba complet un outfit!
 4. Din moment ce accesoriile ne ajută să creăm mai multe look-uri folosind aceleași haine, ele ne ajută să și economisim. Deci, poate ni se pare că un ceas, o curea sau un portofel de calitate au un preț mai piperat, dar ele se dovedesc a fi o investiție inteligentă pe termen lung!
 5. Sunt amuzante și interesante tocmai pentru că ne permit să experimentăm, să ne jucăm cu propria gaderobă!

Concluzia paragrafului de mai sus e una singură: avem nevoie de accesorii pentru a evita ca ținutele noastră să fie mai plate decât apa!

Lucruri interesante pe care le poți găsi pe TRENDHIM:

 • butoni eleganți sau interesanți (de pildă unii în formă de mecanism de ceas sau de… careu de ași);
 • ace de cravată sau de rever (tot așa, modele clasice sau mai interesante: ace de cravată în formă de ancoră sau de rever în formă de pană de scris inedit colorată);
 • ceasuri… multe ceasuri;
 • fulare colorate și călduroase;
 • un portofel de piele;
 • geantă de laptop căci… cine nu are nevoie de una în zilele lui Work From Home (sau From Everywhere, după gust și posibilități);
 • cravate mai elegante sau mai fistichii – după ocazie, gusturi și buget!

Ceasuri pe Trrendhim

CONCLUZIILE FINALE

Avem nevoie de accesorii. Ele ne ajută să ieșim din anonimat și spun mai  multe despre noi decât avem impresia. Tot ele, ne ajută să dăm un vibe nou unei garderobe învechite. În plus, în ciuda faptului că acest domeniu poate părea unul exclusiv feminin, și domnii au la dispoziție destule de variante. Iar pe TRENDHIM nu găsesc doar produse de top, ci și multe sfaturi și articole despre modă.