4 situații ideale pentru aplicarea strategiei Easy Money

1607
Easy Money
banner mobila la comanda suceava

„Easy Money” este una dintre cele mai populare strategii folosite de pariorii români. Ea presupune mizarea unei sume mari, sau chiar a întregului buget, pe o cotă mică, într-un pariu căruia jucătorul îi atribuie șanse maxime de reușită.

Strategia„Easy Money” poate fi aplicată cu succes la case de pariuri online licențiate, cu scopul de a realiza pariuri online de succes. Iată un exemplu concret:
Dacă pornești de la un buget de 100 de lei și ai 5 pariuri câștigătoare pe cote de 1.20, profitul este de aproape 130 de lei, adică de 130%

Pariul 1: 100 x 1.20 = 120
Pariul 2: 120 x 1.20 = 144
Pariul 3: 144 x 1.20 = 172,8
Pariul 4: 172.8 x 1.20 = 207,36
Pariul 5: 207,36 x 1.20 = 248,83

Dacă pariezi live și ai puțin noroc, poți face acest profit după un singur meci. Acesta este principalul motiv pentru care apelează mulți la „Easy Money”: este o strategie care te ajută să îți crești rapid bugetul.

În același timp, această strategie este foarte periculoasă. Oricât de sigure ar părea pariurile pe cote de 1.15-1.30, este foarte greu să găsești 5 astfel de pariuri câștigătoare la rând. În exemplul nostru, este suficient un singur pariu necâștigător ca să pierdem toți banii.

Trebuie să te pricepi bine la sportul pe care pariezi pentru a anticipa cât mai exact ce se va întâmpla în meci. În fotbal, există o serie de situații ideale pentru a aplica „Easy Money”. Iată care ar fi patru dintre ele:

1. Pariuri pe rezultat final

Atunci când o echipă foarte puternică – FC Barcelona, Juventus, Bayern Munchen, FC Porto ș.a. – joacă pe teren propriu, în campionatul intern, contra unei echipe slabe.

De obicei, cota pentru victoria echipei gazdă este foarte mică, în jur de 1.10, dar nu este obligatoriu să pariem premeci. Dacă jucăm live, cota crește odată cu trecerea timpului. Se poate ca rezultatul de egalitate să persiste până la pauză, când cota pentru succesul favoritei ajunge la 1.30.

De asemenea, se poate ca favorita să treacă în avantaj destul de repede, dar ca oaspeții să egaleze dintr-un accident. De exemplu, FC Barcelona a făcut 1-0 în minutul 32 al meciului cu Leganes, iar aceasta a egalat în minutul 57. În acel moment, cota pentru victoria „extratereștrilor” a devenit 1.45, „extrem de probabilă” după cum se desfășura jocul. S-a terminat 3-1.

2. Pariuri pe total goluri

În toate meciurile jucate de Arsenal în acest sezon de Premier League s-a înscris mimim un gol. În partidele jucate de echipele puternice din Albion se înscriu de regulă multe goluri. Un pariu pe selecția „peste 1 gol handicap asiatic” are cota între 1.10 și 1.15.

Sunt de evitat derby-urile, în care până și cele mai ofensive echipe pot juca tacticizat. Multe confruntări între Manchester City și Manchester United, în care microbiștii așteptau la „un car de goluri”, s-au terminat 0-0.

3. Pariuri pe cornere

Pariurile „sigure” pe cornere sunt tot cele live, în care poți vedea cum decurge meciul. O situație pentru „Easy Money”: scorul înscris pe tabela de marcaj nu mulțumește favorita clară dintr-un meci, iar jocul se desfășoară numai în jurul careului outsider-ului. În acest caz, se pariază că „următorul corner” va fi obținut de echipa care domină cu autoritate.

4. Pariuri pe cartonașe galbene și roșii

Este foarte important să urmărim cât mai multe meciuri pentru a avea profit la pariuri. Doar așa putem beneficia de oportunitățile care apar. Nu trebuie neapărat să ne uităm la un joc cu gândul de a miza pe el. Nu e indicat să pariem doar de dragul de a paria. Dar, dacă observăm că nervii fotbaliștilor au scăpat de sub control, putem juca „live” pe cartonașe galbene sau roșii (mai ales dacă arbitrul este unul care duce repede mâna la buzunar).

Așa cum am văzut mai sus, „Easy Money” se poate aplica pe aproape orice opțiune de pariuri, atât premeci, cât și live. Cu cât agenția de pariuri sportive online oferă mai multe tipuri de pariuri, cu atât ai mai multe șanse să profiți de oportunitățile care apar în timpul unui meci.

Să spunem că Juventus este condusă de SPAL și stă doar în careul nou-promovatei, dar casa de pariuri la care joci nu are în ofertă selecția „următorul corner”. În același timp, este indicat să ai cont la operatorii care oferă cele mai bune cote. Pentru strategia „Easy Money”, diferența dintre o cotă de 1.35 și una de 1.30 este importantă.

Te poți inspira și de pe biletu-zilei.com sau 10pariuri.ro. Aici multe alte informații utile pe care le poți folosi pentru pariuri sportive de succes. Baftă!
.