TNL Rădăuți: Protestul de pe Valea Brodinei ar trebui să fie îndreptat către guvern

615
Valea-Brodinei
banner mobila la comanda suceava

Locuitorii din Izvoarele Sucevei și din Brodina au organizat marți, pe Valea Brodinei, un protest spontan îndreptat împotriva autorităților locale și județene, referitor la starea proastă a drumului DJ176.

Cenusa-Andrei-Mihai-TNL-RadautiCenușă Andrei-Mihai, secretar general TNL Rădăuți:

„Compătimim oamenii din zona Izvoarelor Sucevei și Brodina de sus întrucât drumul DJ176 se află cu adevărat într-o stare deplorabilă. Este o problemă care trebuie rezolvată cât mai repede cu putință. Cu toate acestea, protestul oamenilor nu este îndreptat către adevărații responsabili.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur face eforturi constante în obținerea de fonduri pentru remedierea drumurilor județene cu probleme. În momentul de față, Gheorghe Flutur a solicitat guvernului ca din economiile înregistrate în cadrul PNDL să fie alocate fonduri pentru următoarele tronsoane de drumuri județene: este vorba de DJ 178 Humoreni – Bălăceana și DJ176 Brodina – Brodina de Jos. Ceea ce a ținut de autoritatea Consiliului Județean, este deja în lucru. Spre exemplu, la Straja, pe tronsonul spre Brodina, se fac lucrări de pregătire pentru executarea unor covoare asfaltice.

Protestul cetățenilor ar trebui să fie îndreptat către guvernul PSD-ALDE, întrucât ei sunt cei care ar trebui să aloce fonduri pentru asfaltarea drumului DJ176, nu către autoritățile locale sau cele județene.”

agentie SEO & promovare eficienta online