Cum scapi de aluniţe cu procedura de eliminare aluniţe laser

922
Cum scapi de alunite cu procedura de eliminare alunite laser
banner mobila la comanda suceava

Toate persoanele au pe corp alunite. Unele sunt mai mari, altele mai mici, dar oricum ele exista. Este bine de stiut ca, majoritatea alunitelor sunt inofensive, dar daca isi schimba forma sau dimensiunea, trebuie sa avem grija. Clinica Yiara se ocupa de tratamentul laser al alunitelor precum: keratoze, angioame (alunitele rosii), papiloame si veruci. Un aspect extrem de important este ca in urma procedurii cu laser nu raman cicatrici.

Daca esti in cautarea unui procedeu de scoatere alunite in siguranta, rapid si fara durere, atunci o clinia dermatologica este locul cel mai potrivit.

In ce consta procedura de indepartare alunite laser

Impactul fasciculului laserului este intotdeauna dozat. Lucrul se efectueaza numai cu corpul neoplasmului, chiar daca cresterea are radacini adanci. Indepartarea are loc in mai multe etape. Suprafata unei alunite sau a negului este expusa succesiv la expunerea la laser si apoi este arsa. In acelasi timp, laserul nu atinge tesuturile din jur, respectiv nu lasa arsuri.

Avantajele indepartarii cu laser

Atunci cand se apeleaza la procedura de eliminare alunite laser, avantajele sunt multiple:

  • metoda de indepartare cu traumatism scazut (raza laser vaporizeaza numai tesuturile patologice, provocand leziuni minime tesuturilor inconjuratoare)
  • are loc o recuperare rapida (laserul stimuleaza regenerarea celulelor pielii si in 5-12 zile se formeaza o crusta care apoi dispare)
  • procedura lipsita de sangerare (proprietati de coagulare ale laserului)
  • absenta infectiei si a inflamatiei (metoda fara contact)
  • absenta cicatricilor (raza laser permite controlul asupra adancimii de expunere)
  • procedura nedureroasa (operatia se efectueaza sub anestezie locala)

Chiar daca alunitele sunt adesea privite ca pe ceva noral, unele dintre ele pot deranja, mai ales daca sunt localizate pe fata sau in alte zone intime. Desi exista multe optiuni disponibile pentru indepartarea alunitei, nu toate sunt potrivite pentru anumite cazuri. Astfel, de cele mai dese ori, este recomandata procedura de eliminare a alunitelor cu ajutorul laserului.

Astfel, Harmony XL PRO este o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Acest aparat modern indeparteaza cu precizie leziunile, fara efecte adverse intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim.

Vrei sa scapi de niste alunite rapid si fara durere? Apeleaza la procedura de eliminare a lor cu ajutorul laserului chiar azi!

agentie SEO & promovare eficienta online