Societate de transport persoane și colete în afara granițelor țării

transport international persoane, colete

Societatea comercială EURO-TRIP desfășoară activitatea de transport internațional de persoane & colete, având sediul central în judetul Suceava. EURO-TRIP are la bază mijloace moderne de transport și are grijă de călătorii săi pentru ca aceștia să ajungă la destinația dorită în condiții de siguranță și confort.

Scopul firmei este de a oferi o călătorie cât mai plăcută și rapidă, din această cauză, flota sa de microbuze și autocare îndeplinește toate condițiile de calitate și siguranță. Serviciile de transport sunt ieftine, sigure și flexibile tuturor, indiferent de mijloacele lor financiare sau de locul din care provin.

Grație condițiilor excelente de transport, calității serviciilor prestate, a facilităților oferite pentru a ajunge în Austria, Anglia, Scoția, Belgia, Olanda, Germania și a îmbunătățirii continue a companiei, EURO-TRIP este clasată printre liderii din acest domeniu.

Șoferii care efectuează cursele internaționale sunt atent recrutați și pregătiți, aceștia fiind doar cu experiență îndelungată în domeniu. Fiecare dintre ei se asigură că își respectă promisiunea făcută față de client, iar coletele și mașinile ajung în siguranță și rapid la destinație. În plus, fiecare șofer deține atestat de șofer profesionist și este testat periodic medical și psihologic.

Fiecare călătorie cu EURO-TRIP are nenumărate avantaje cum ar fi: transport door-to-door, bagaje în limita a 45 de kilograme gratuite, curse regulate, rezervări online pe www.euro-trip.ro sau rezervări telefonice, reduceri semnificative pentru copii, elevi, studenți, pensionari sau pentru grupuri de peste 9 persoane.

Compania de transport EURO-TRIP încearcă să fie tot timpul cu un pas înaintea concurenței, fiind capabilă să calculeze până la cel mai mic detaliu traseul care trebuie efectuat pentru ca acesta să fie cât mai eficient de parcurs iar timpul până se ajunge la destinație să fie cât mai scurt.

transport persoane colete pachete international

Parcul auto EURO-TRIP însumează microbuze moderne, platforme pentru transportul mașinilor și remorci acoperite pentru bagaje. Facilitățile vehiculelor sunt: aer condiționat, scaune reglabile, televizor, etc.

Pe lângă serviciul principal de transport persoane în afara granițelor țării, compania asigură și activitatea de transport internațional colete și transport mașini pe platformă.

Toate transporturile de colete sunt asigurate fiind atent monitorizate de către personalul firmei, respectându-se graficele de timp și livrarea coletelor în intervalul stabilit.

Transportul coletelor pe ruta Europa – România și retur are în vedere preluarea și livrarea acestora Door-To-Door, direct la adresa indicată. Prețul transportului de colete se calculează în funcție de înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea lor.

Pentru mai multe detalii si rezervari sunati la unul din urmatoarele numere de telefon

+4 0745 062 986 // +4 0741 404 797 // +4 0757 282 274

agentie SEO & promovare eficienta online