Magazinul DOR, pasul 1 în alegerea ușilor de interior

Vara este anotimpul în care sunt în toi lucrările de amenajare și reamenajare a spaţiilor de locuit. Indiferent dacă urmează să te muţi într-o casă nouă sau modernizezi un apartament vechi, ușile de interior necesită o atenţie aparte deoarece sunt accesoriul care va avea un impact major asupra întregului feng-shui al locuinţei.

Desigur, internet-ul este plin de modele de uși care mai de care, dar cum faci ca să vezi în realitate modelul care îţi place, să te asiguri că este de calitatea pe care o dorești sau dacă se potrivește culoarea?

Noi îţi recomandăm o vizită în cel mai nou magazin specializat pe uși de interior din Suceava, magazinul DOR situat pe Bulevardul George Enescu, lângă Fereastra ADF.

Magazin DOR usi de interior Suceava

În magazinul DOR vei găsi expuse o multitudine de modele de uși de interior de la PORTA Doors, cel mai important producător de uși din România. Astfel vei putea să iei contact direct cu materialul din care sunt realizate și vei putea vedea în realitate gama de culori.

Uși de interior

Oferta de uși de interior de la PORTA Doors cuprinde uși vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnir natural și uși HIDE (ascunse în tencuială).

Ușile de interior vopsite sunt o alegere perfectă pentru cei care apreciază atât simplitatea cât și posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse. Modelele simple se potrivesc oricărui interior.

Magazin DOR usi de interior Suceava

Ușile acoperite cu finisaj sintetic constituie o gamă inepuizabilă de modele,

din care oricine poate găsi ceva pe plac. Curățarea ușoară, rezistența și prețul atractiv fac din ele modele care se bucură de o popularitate enormă.

Ușile acoperite cu furnir natural emană frumusețe și eleganță, prin intermediul culorilor naturale combinate cu un design modern, ce conferă o identitate proprie fiecărei locuințe.

usi de interior ascunse HIDE Porta Doors

Ușile de interior HIDE reprezintă o colecţie care oferă noi perspective ale designului interior, făcând posibilă integrarea la nivelul peretelui a tocului și foii de ușă.

usi de intrare apartament

Uși pentru intrare în apartament

Colecția de uși pentru intrare în apartament propune uși solide care protejează casele împotriva intrușilor. Oferta variată deja existentă a fost completată cu noua colecție Porta EXTREME – uși care îmbină caracteristici fonice, rezistență la foc, rezistență la fum și antiefracție.

Magazin DOR usi de interior Suceava

Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi website-ul magazinului.

agentie SEO & promovare eficienta online