Noul ansamblu rezidenţial „La Stejari Residence” se pregăteşte de inaugurare

Ansamblul rezidential La Stejari Residence

Firma Vivat Construct pune la dispoziţie sucevenilor „La Stejari Residence„, un nou ansamblu rezidenţial amplasat pe o suprafaţă de 4.7 Ha, ce cuprinde peste 200 de apartamente noi, atât cu două, cât şi cu trei camere.

Complexul „La Stejari Residence” este amplasat într-o zonă ideală, având grijă şi îndeplinind toate nevoile pe care le-ai putea avea ca şi locatar. Ansamblul rezidenţial este situat în oraşul Suceava, pe Aleea Dumbrăvii, într-o zonă liniştită, înconjurat de freamătul stejarilor, liniştea naturii şi cântecul păsărilor.

Urmăreşte videoclipul de prezentare al ansamblului mai jos:

Echipa Vivat Construct creează lucrări de înaltă calitate, la standarde euroepene, ce oferă clienţilor mai mult decât o locuinţă: un mediu perfect, o ambianţă desăvârşită, ce contribuie la satisfacerea nevoilor şi dorinţelor clienţilor.

Începând de la proiectare şi până la predarea locuinţei, Vivat Construct utilizează materiale superioare, de înaltă clasă, oferindu-ţi siguranţa unei lucrări de calitate, garanţia satisfacţiei, confort sporit şi în acelaşi timp locul ideal pentru tine şi familia ta.

Proiectul „La Stejari Residence” doreşte să fie ceva nou pentru Suceava, dezvoltându-se pe zi ce trece şi ţintind către perfecţiune. Ansamblul este menit să ofere confort, siguranţă, linişte şi calitate !

Ansamblul rezidenţial pune la dispoziţie clienţilor apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, duplexuri, dar şi spaţii comerciale ce beneficiază de toate utilităţile: apă potabilă, canalizare, centrală termică, energie electrică, telefonie/TV, dar şi internet.

La Stejari Residence Suceava

De îndată ce ai achiziţionat un apartament în ansamblul „La Stejari Residence” din Suceava, vei câştiga o viaţă nouă, întegrându-te într-o comunitate de oameni activi, moderni, preocupaţi de frumos, de o viaţă liniştită şi în siguranţă deplină ! Locul este menit să confere şi să satisfacă toate dorinţele şi nevoile fundamentale umane.

Petrece-ţi timpul alături de cei dragi într-un loc frumos şi liniştit, fie că este vorba de interiorul apartamentului sau parcul din apropierea locuinţei tale, fie la cumpărături sau în zona de agrement.

Locatie La Stejari Residence

„La Stejari Residence” este un concept nou, aparte şi mirific, ce solidifică ideea de familie, îmbinată cu relaxare, linişte şi timp de calitate. Echipa Vivat Imobiliare îţi va putea prezenta pas cu pas evoluţia cartierului ideal: de la proiect la edificarea cartierului, până la prezentarea complexului finalizat.

Vivat Imobiliare este alături de tine în alegerea locuinţei ideale, oferindu-ţi răspunsuri la toate curiozităţile şi te vor îndruma spre achiziţionarea locuinţei pe care ţi-o doreşti: locuinţa care te reprezintă.

Vizualizează mai multe detalii despre ansamblu rezidenţial „La Stejari Residence” din Suceava pe www.lastejariresidence.ro.