Cadoul perfect pentru burlacul convins!

cadouri burlac

Toată lumea încearcă să-l convingă să-și schimbe viața, dar cei mai mulți îl invidiază. Este el, burlacul convins, cel care afișează întotdeauna acea expresie plictisită a omului lipsit de griji, aflat mereu în trecere, bucuros că și-a păstrat libertatea de a lua decizii numai în funcție de propria-i persoană. Știe să își transforme problema stării civile în avantaj și e gata să ia în derâdere și să arunce în derizoriu orice lucru care l-ar putea cenzura. Pare un om atât de complex și de dificil, încât acum, când se apropie ziua lui de naștere, este aproape imposibil să-i faci vreun cadou fără să cazi în ridicol.

Dar, pentru că orice problemă are și o rezolvare, nu trebuie să intri în panică! Burlacul convins își are, la rândul lui, cadoul pus deoparte: undeva, o păpușă gonflabilă își așteaptă… stăpânul. 

Iată, în continuare, câteva motive care recomandă o păpușă gonflabilă drept cadoul perfect pentru orice burlac convins!

  1. Nu cere de mâncare

Va fi prima glumă pe care burlacul convins o va face despre cadou. Nu uita că are simțul umorului dezvoltat! Chiar așa! O păpușă gonflabilă nu îi va cere de mâncare, nu va avea pretenții, nu îl va refuza. Și, mai ales, nu îi va răspunde. Ce alt cadou mai bun pentru burlacul obișnuit, decât unul care să îi aprobe doar propriile-i idei? Își va păstra libertatea și, în același timp, va avea o prietenă.

  1. Are o femeie lângă el

Chiar dacă îi vine perfect masca omului indiferent, burlacului îi lipsește jumătatea. Nici nu știi ce prăpastie poate fi în sufletul lui! Singurătatea îl apasă pentru că, de fapt, ar putea fi numai o conjunctură nefericită. O păpușă gonflabilă l-ar responsabiliza,  într-un fel sau altul. Și, nu în ultimul rând, i-ar ridica starea de spirit și l-ar disloca din egocentrismul căruia i-a căzut pradă fără să își dea seama.

  1. Pe alese, pentru toate gusturile

Partea bună este că ai de unde alege. O păpușă gonflabilă poate fi din PVC, din cauciuc termoplastic sau din silicon. Blonde, brunete, cu sâni mari sau mici, slabe sau plinuțe. Așa că, dacă vrei ca între prietenul tău burlac și cadoul pe care i-l dai să fie dragoste la prima vedere, află care sunt preferințele lui în materie de femei. Apoi, intră pe Google și caută păpuși gonflabile de la Pasiune, pentru a alege modelul care i se potrivește. 

  1. Îi satisface toate poftele

Burlac convins sau nu, orice bărbat dorește să își satisfacă nevoile sexuale. Dar o păpușă gonflabilă face mult mai mult decât atât. Ea îl va arunca într-o lume a sexualității la care cei mai mulți nici nu visează. Toate fanteziile care l-au măcinat atâta vreme se pot transforma în realitate, hrănindu-i poftele trupești. 

În concluzie, păpușa gonflabilă va fi cadoul perfect pentru prietenul tău burlac. Și chiar dacă va avea o reacție de uimire când va desface pachetul și va încerca să îi dea o tentă de umor gestului, cu siguranță că abia va aștepta să ajungă acasă pentru a face cunoștință cu noua prietenă. De acum încolo, nu va mai fi singur!

agentie SEO & promovare eficienta online