And-Flor – Societate de transport persoane și colete în afara granițelor țării

Transport Persoane International cu AND-Flor

Societatea privată And-Flor a luat naștere în anul 1996, dar începând cu anul 2002 a început să se desfășoare activitatea de transport internațional de persoane în cadrul acesteia, ea având sediul central în Suceava. And-Flor are la bază mijloace moderne de transport și are grijă de călătorii săi pentru ca aceștia să ajungă la destinația dorită în condiții de siguranță și confort.

Scopul firmei este de a oferi o călătorie cât mai plăcută și rapidă, din această cauză, flota sa de microbuze și autocare îndeplinește toate condițiile de calitate și siguranță. Serviciile de transport sunt ieftine, sigure și flexibile tuturor, indiferent de mijloacele lor financiare sau de locul din care provin.

Grație condițiilor excelente de transport, calității serviciilor prestate, a facilităților oferite pentru a ajunge în Austria, Cehia, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Polonia, Luxemburg și Slovacia și a îmbunătățirii continue a companiei, And-Flor este clasată printre liderii din acest domeniu.

Șoferii care efectuează cursele internaționale sunt atent recrutați și pregătiți, aceștia fiind doar cu experiență îndelungată în domeniu. Fiecare dintre ei se asigură că își respectă promisiunea făcută față de client, iar coletele și mașinile ajung în siguranță și rapid la destinație. În plus, fiecare șofer deține atestat de șofer profesionist și este testat periodic medical și psihologic.

Fiecare călătorie cu And-Flor are nenumărate avantaje cum ar fi: transport door-to-door, bagaje în limita a 45 de kilograme gratuite, curse regulate, o masă gratuită, rezervări online pe www.and-flor.ro sau rezervări telefonice, reduceri semnificative pentru copii, elevi, studenți, pensionari sau pentru grupuri de peste 9 persoane.

Compania de transport And-Flor încearcă să fie tot timpul cu un pas înaintea concurenței, fiind capabilă să calculeze până la cel mai mic detaliu traseul care trebuie efectuat pentru ca acesta să fie cât mai eficient de parcurs iar timpul până se ajunge la destinație să fie cât mai scurt.

Parcul auto And-Flor însumează 32 de autovehicule, trailere pentru transportul mașinilor și remorcilor acoperite pentru bagaje. Facilitățile vehiculelor sunt: aer condiționat, scaune reglabile, televizor, grup sanitar, etc.

Pe lângă serviciul principal de transport persoane în afara granițelor țării, compania asigură și activitatea de transport internațional colete, transport mașini și închirieri auto.

Toate transporturile de colete sunt asigurate fiind atent monitorizate de către personal, respectându-se graficele de timp și livrarea coletelor în intervalul stabilit.

Transportul coletelor pe ruta Europa – România și retur are în vedere preluarea și livrarea acestora direct la adresa indicată. Prețul transportului de colete se calculează în funcție de înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea lor.

agentie SEO & promovare eficienta online